Skip to content
Kezdőlap » Hő- Hang és Víz szigetelés

Hő- Hang és Víz szigetelés

Szakértő csapatunk teljes körű homlokzati és lábazati szigeteléssel is foglalkozik. Tudjuk, hogy a vizesedés és penészedés gyakran bonyolult problémákhoz vezethetnek, és így szeretnénk segíteni Neked, hogy a problémákra megtaláld a megfelelő megoldást!

Ne hagyd figyelmen kívül az otthonodban tapasztalt vizesedési problémákat! Ingyenesen felmérjük a helyzetet, és az anyagbeszerzéstől egészen az utolsó lépésig gondoskodunk a teljes szigetelésről, hogy otthonod a megfelelő védelmet élvezhesse.

Emellett a hanggátló belső szigetelés területén is szakértők vagyunk. Kerestek már meg minket ikerházban lakók a szomszédra panaszkodva, vagy olyan eset is előfordult, hogy egy tárgyalóban kellett a beérkező zajforrásokat csillapítani. Természetesen számunkra ez sem akadály!

Számos elégedett ügyfél fordult már hozzánk szuterén, félszuterén vagy pince vizesedésével kapcsolatban. A mi preferált márkáink és termékeink, például

  • a Meton szigetelési rendszerek,
  • a Mapei hő- és vízszigetelési rendszerei, valamint
  • a Dörken homlokzati és magastető vízelvezetési rendszerei

Több éves zöldtető építési tapasztalattal rendelkezünk, így biztos lehetsz benne, hogy az igényeidet 100%-ban kielégítjük. Szakembereink szorosan együttműködnek a termékeket gyártó és forgalmazó cégek független szakembereivel, hogy a legoptimálisabb tudjuk kínálni Neked.

Tegyük biztonságossá otthonodat együtt, és bízd ránk a szigetelési feladatokat!

Referenciák: