Skip to content

Rólunk

Magunkról 

Pár fiatal kertész, tájépítész egyetemista gondolt egy nagyot és megalapították saját vállalkozásukat 2022-ben. Számos nagy kertészeti cégnél gyűjtött tapasztalatainkat összeraktuk és ennek köszönhetően a kertek építésétől, tervezésétől egészen a gyümölcsösök építéséig, gondozásáig egy átfogó profillal rendelkezünk.

2022 Decemberétől Cégünk profilja bővült számos tevékenységi kőrrel. A piachoz igazodva tovább képeztük magunkat. Innentől kezdve Szigeteléssel, Kőműves munkákkal és Gipszkartonszereléssel, is el kezdtünk foglalkozni. Számos lakást, házat újítottunk fel a megrendelők igényeihez megfelelően. Mindemellett számos helyi vállalkozóval együtt dolgozunk, így további szolgáltatás körökkel bővültünk. Ilyen például a festés-mázolás; csőhálózat- víz szerelés, klímaszerelés; energetika; szellőzéstechnika.

Szaktanácsadás és Érdeklődés

Amennyiben felkeltette az érdeklődését valamilyek szolgáltatásunk, abban az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk a leghamarabb válaszolni Önnek. Számos szakemberrel és vállalkozóval együtt dolgozunk, így a komplex igényeket is könnyedén meg tudjuk oldani. Ha nincsen konkrét elképzelése, akkor sincsen probléma, hiszen előre egyeztetett időpontban szívesen adunk tanácsot, konzultálunk Önnel, akár online felületen is.

Ügyfélközpontú, közvetlen ügyintézés

Valljuk, hogy a Megrendelő és az igényei a legfontosabbak és közvetlen Partnerként tekintünk rá!

Szakképzett, naprakész csapat

Fiatal, szakirányú felső fokú végzettséggel rendelkező gárdánk, igyekszik az Ön számára a legmegfelelőbb megoldásokat megtalálni.

Gyors válasz

Telefonon, e-mail-ben, weben és Facebookon is elérhetőek vagyunk.

Nemes Gábor Bonaventura

Cégügyvezető

Képzettség:

  • Hő- Hang és Vízszigetelő
  • Gipszkartonszerelő
  • Kertész

Kertészmérnök hallgató vagyok és Keszthelyen tanulok. Precíziós kertészeti technológiák szakirányon végeztem és a fő kutatási területem a fenttartható automatizált üvegházi növénytermesztés, úgy, hogy megfeleljünk az Öko-Bio előírásoknak. Számos kertet építettem, már.

Poór Kristóf

Képzettség:

  • Falazókőműves
  • Gépkezelő
  • Tájépítészmérnök BSc

A szakmai életben eltöltött évek után vallom, azt, hogy fontos megtalálni a harmóniát a megrendelői igények és a kivitelezés hatékony megvalósítása között. Ebben előnyömre szolgált a korábbi kertépítő művezetői pozíció, melynek köszönhetően volt lehetőségem számos projekt kivitelezését felügyelni és leművezetni. Mindemellett a kertépítésben használatos gépek között sem viselkedek bátortalanul. Ez köszönhető a gépkezelő jogosítványomnak, valamint a több évre visszanyúló szakmai tapasztalatomnak.

Nagy Bálint

Képzettség:

  • MFE Favizsgáló
  • Tájépítészmérnök BSc

MFE Minősített favizsgáló vagyok, munkám során a fák egészségi állapotát, hosszútávú, biztonságos megtartásuk feltételeit vizsgálom. A favizsgálat segít képet kapni, hogy a kedves fáink, kerti barátaink miként maradhatnak velünk a lehető legtovább. Ezek mellett abban is segítek, hogy hogyan lehet a kókadozó fákba újra életerőt lehelni.